Podjetje je specializirano v industriji aluminija, jekla, industrijskih panelov z več kot 40.000m2 prostorov in 25 proizvodnih enot. Gre za veliko podjetje z več kot 400 zaposlenimi.

Trdo delo in sposobnost prilagajanja trgu sta omogočila njegovo naglo rast in uspeh skozi vsa leta. Podjetje je danes poznano na evropskem trgu, kot zanesljivo in zaupanja vredno. Glavna dejavnost podjetja je prodaja visoko kakovostnih izdelkov iz aluminija in jekla. Podjetje je trenutno razdeljeno na štiri velike sklope in sicer:

  • PRODAJA  STAVBNEGA POHIŠTVA

Oprema  močno prispeva k lepemu videzu stanovanjskega ali drugega objekta. Naše podjetje vam nudi možnost unikatnega ograjnega sistema. Svojo ograjo si namreč lahko sestavite povsem po vaših željah. Mi vam nudimo pestro izbiro različnih cevnih profilov in dodatkov kateri bodo tvorili vašo ograjo. Program zajema tudi pester izbor zunanjih in notranjih vrat iz različnih materialov tako okvirjev kot polnil. Na voljo so vam še različna polkna, držala za zavese, nadstreški in drugi dodatki.

  • PRODAJA FOTOVOLTAIČNIH CELIC

Sončna energija je neomejena, čista in brezplačna. Fotovoltaika je tehnologija pretvorbe sončne energije neposredno v elektriko. Je najcenejši ekološko spoštovan način pridobivanja električne energije. Na voljo so vam v različnih izvedbah.

  • PRODAJA RAZLIČNIH VRST FASAD

Izolacijo hiše in vseh ostalih objektov lahko naredimo na več načinov. Mi vam nudimo enostavno in cenovno ugodno rešitev. Izbirate lahko med različnimi izolativnimi materiali in njihovim končnim izgledom. Med drugim lahko izbirate med kamnom, keramiko, steklom, terakoto, opeko in drugimi.

  • PRODAJA MONTAŽNIH OBJEKTOV

Program montažnih objektov zajema veliko število različnih možnosti postavitve začasnih ali stalnih montažnih objektov. Mednje sodijo hiše, vojašnice, telefonske kabine, avtobusna postajališča, garaže, hale, trgovine, bari in še bi lahko naštevali.

Naša želja je vedno večje znanje, vedno večja inovativnost, vedno večja prepoznavnost, vedno večje število zadovoljnih kupcev in posledično seveda rast podjetja. V ta namen se neprestano trudimo ponujati želene izdelke visoke kvalitete in dostopne cene. Aluminij je zaradi svojih izredno kvalitetnih lastnosti ta trenutek v velikem porastu. Zaželjen je praktično v vseh industrijskih panogah. In gradbeništvo ni nobena izjema. Strmimo k temu, da bi vam z inovativnimi idejami in nizkimi cenami olajšali življenje.

Pri nas sta kakovost in fleksibilnost dostopni po konkurenčnih cenah.