Hiše

Montažne hiše so modularni elementi oziroma plošče ustvarjene v proizvodnji in sestavljene na želeni lokaciji. V svojih ekonomskih lastnostih so obravnavane enako kot hiše klasične gradnje. Opredeljene so kot osebna lastnina, ki s časoma amortizira. Glede na material, velikost gradnje in seveda njihovo končno ceno jih opredelimo kot ekonomične hiše, hiše srednjega razreda in luksuzne hiše.

Počitniške hiše

Počitniške hiške so grajene na podoben način kot hiše. Namenjene so družabni nastanitvi oziroma gostom. Grajene so s ploščami in le eno ali dve spalnici, kuhinjo in kopalnico.

Pisarne

Dvoriščne pisarne so enostavne za premikanje in oblikovanje.

Pisarniški ločevalci

Pisarniški ločevali so panelne stene, ki tvorijo odprt a ločen prostor. Vsak ločevalec je opremljen s kompletom večnamenski tesnil, ki se uporabljajo za poljubno sestavljanje ločevalcev med seboj.

Trgovine

Montažne trgovine so narejene po želji kupca. Izbirate lahko med različnimi okolju prijaznimi stenami in zaključki. Elemente, ki jih uporabimo pri gradnji prilagodimo vaši potrebi in podnebnimi značilnostmi kraja kjer bo objekt postavljen.

Razstavni saloni

Obliko in dizajn tega proizvoda v celoti prepustimo in prilagodimo vašim željam.

Kabine za varovanje

Kabine za varovanje so narejene iz visoko kakovostnega materiala, ki vašim varnostnikom nudi zaščito pred vsemi vremenskimi razmerami.

Javne toalete

Javna stranišča so največkrat namenjena začasni uporabi na gradbiščih, prireditvah in shodih. Stabilnost prostostoječih enot je povečana z tekočim razkužilom v prostoru odpadnih snovi. Lahko se odločite za toaleto s sediščem ali za toaleto s sediščem in stojiščem.